Feromoner | Förför med feromoner – köp en feromonparfym

VAD ÄR FEROMONER?

natural

Feb. 11, 2010. Feromoner Àr kemiska Àmnen som produceras i helt naturliga svettkörtlar hos vissa djur för att locka till sig personer av motsatt kön. Sedan urminnes tider har mÄnga levande varelser anvÀnt olika kemiska aromer och dofter som en metod för sexuell attraktion. I kombination med förmÄgan att attrahera, har de ocksÄ egenheten att orsaka förÀndringar i beteendet hos djur och mÀnniskor.

 SÄledes, som mÄngsidiga och detaljerade studier har visat, Àr funktionen av dessa feromoner att förbÀttra sexuell attraktion hos bÄde djur och mÀnniskor, vanligen genom svettkörtlarna som producerar och utsöndrar svett.

Det Àr just det som skapar ett problem, eftersom de flesta numera duschar dagligen, vilket eliminerar mycket av feromonerna som utsöndras av din egen kropp, utan att rÀkna in att den naturliga produktionen minskar successivt under Ären, det blir sÀrskilt synligt och tilltagande och hos den Äldersgrupp som omfattar 20-40 Är.

Det Àr nÀr man kommer till denna punkt det uppstÄr, tack vare nya vetenskapliga rön, de som har gott om bevis för att dessa produkter fungerar vÀl, ett stort antal företag som deltar i att Äterskapa och marknadsföra denna parfym, de feromoner som kan vara till hjÀlp i den komplexa art som det Àr att attrahera det motsatta könet (men inte sÄ mycket med detta nya vapen). Feromoner produceras som bÄde manliga och kvinnliga, inriktade pÄ bÄda marknaderna.

Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden