Feromoner | Förför med feromoner – köp en feromonparfym

Hur fungerar feromonerna?

Esquema

Jan. 05, 2010. MÀnniskorna fÄngar upp kemiska lukter som produceras av feromonerna genom ett organ som finns i nÀshÄlan och kallas vomero-nasalorganet . Detta upptÀcktes av forskare Är 1703 och senare kunde man bevisa att det var mottagaren av feromoner och det organ som kontrollerar kÀnslor sÄsom rÀdsla eller sexuella kÀnslor.

PĂ„ sĂ„ vis, den doft som feromonerna avger uppfattas av mĂ€nniskor genom detta organ, som nĂ€mnt, Ă€r placerat i nĂ€san, mycket nĂ€ra nasal septum, och ansluten via nervĂ€ndor till hypotalamus (den del av hjĂ€rnan som styr kĂ€nslor och sexuell upphetsning), som Ă€r ansvarig för att fĂ„nga upp och att förmedla de feromoner som avges frĂ„n det motsatta könet, vilket pĂ„ sĂ„ sĂ€tt skapar spĂ€nning och sexuell attraktion (det Ă€r populĂ€rt kĂ€nt som det “sjĂ€tte sinnet” för dess betydelse och roll i attraktionen mellan mĂ€nskliga individer).

Det verkar bara mellan djur av samma art, och producerar kÀnslor och olika beteenden. Dess enda och uteslutande funktion leder till olika kÀnslor och beteenden och har en direkt inverkan pÄ mÀnniskors beteende.

Vilka resultat kan jag uppnÄ?

  • Ökning av din personliga dragningskraft
  • Större attraktionskraft mot det motsatta könet
  • Mer sjĂ€lvsĂ€kerhet gĂ€llande dina möjligheter
  • Ökat sjĂ€lförtroende
  • Fler sexuella relationer

För nÀrvarande kÀnner man till tvÄ olika och separerade förbindelser, en för normala lukter och en för feromoner. Den 1:a kopplar samman nervsystemen och limbiska systemet och tonsillerna, medan den 2:a gör det, som sagt, med vomero- nasalorganet, medulla oblongata, tonsillerna och hypotalamus. Ett av de mest undersökta fallen Àr tidpunkten för menstruationscykeln hos kvinnor som lever tillsammans i samma miljö. Redan i det antika Egypten, sÄ som historiker har visat, anvÀnde man feromoner vid tillverkning av parfymer, med en bas av svett frÄn mÀn som valts ut för denna uppgift, som sedan placerades i burkar för att blandas med olika dofter. Uppenbarligen, egyptierna var de första att upptÀcka att svett innehÄller afrodisiakum- Àmnen för mÀnniskor.

Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden