Feromoner | Förför med feromoner – köp en feromonparfym

Faq

Vad Àr exakt feromoner?

Feromoner Àr kemiska Àmnen som produceras i en organism (helt naturligt och genom könskörtlarna), framförallt har de en pÄverkan pÄ det motsatta könet, som överförs via luften (som samlats in av individen genom nÀsan).
Medicinsk forskning har visat vid flera tillfÀllen att personer med högre utsöndring av feromoner har en högre sexappeal. I dag, tack vare nya tekniska framsteg sÄ som dessa synteser, sÄ har det öppnats en ny vetenskaplig vÀg nÀr det gÀller sexuell attraktion fylld av hopp om möjligheter.


Fungerar verkligen dessa feromonparfymer?

Ja. Vi har fÄtt in mÄnga vittnesmÄl frÄn mÀnniskor som har anvÀnt dessa produkter i form av parfym, som vilken annan vanlig parfym som helst, och de har förbÀttrat sin attraktionskraft tack vare dem, genom att utnyttja dess fördelar utan minsta anstrÀngning. MÄnga mÀnniskor Àr tveksamma till att tro att dessa produkter fungerar, men det Àr sÄ, och om du forskar lite pÄ egen hand som vi har gjort kommer du att se att detta Àr sant, och det Àr vetenskapen som gör detta möjligt.


Hur fungerar de?

De naturliga dofterna frÄn feromonerna fÄngas upp av Vomero- nasalorganet, det frÀmsta organet som kanaliserar och framkallar olika kÀnslor och beteenden hos personer. Grundliga vetenskapliga studier har visat att kvinnor kÀnner sig mer attraherade av mÀn som har en hög grad av feromoner i kroppen och vise versa. DÀrför sÄ imiterar dessa feromonparfymer intill perfektion det som utsöndras av den egna organismen, och gör att en individ framstÄr som mer attraktiv inför det motsatta könet.


Hur anvÀnder man dessa feromonparfymer?

Det stora flertalet av dessa parfymer som bestĂ„r av feromoner marknadsförs som alla andra vanliga parfymer som man hittar pĂ„ marknaden eftersom de har en mycket mjuk och delikat doft, sĂ„ man anvĂ€nder dem pĂ„ precis samma sĂ€tt. Först bör du anvĂ€nda ett par droppar (man behöver inte ta pĂ„ en stor mĂ€ngd för att uppleva det förvĂ€ntade resultatet) innan du lĂ€mnar hemmet. ÄndĂ„ rekommenderar vi att du lĂ€ser bruksanvisningen innan du anvĂ€nder den som du gör med vilken annan produkt som helst.


Vilka resultat kan jag uppnÄ?

Du kommer att kunna uppnÄ att det motsatta könet blir mycket mer mottagligt för dig, vilket ökar dina chanser till framgÄng pÄ ett mÀrkbart sÀtt, och ökar dina sexuella relationer.


Hur lÀnge varar effekten av varje applicering?

Effekterna av feromonerna varar pÄ din kropp ungefÀr mellan 8 och 10 timmar om du tar det pÄ det anvisade sÀttet. Varje flaska brukar innehÄlla 30ml parfym, eller vad som Àr 90 applikationer, mer eller mindre.


Är de likadana alla feromonparfymer?

Inte pÄ nÄgot sÀtt. Som vi tidigare har sagt, det finns flera mÀrken pÄ marknaden som Àgnar sig Ät att marknadsföra olika mÀrker av syntetiserade parfymer, men eftersom vÄrt uppdrag Àr att redogöra för vilka som Àr de bÀsta genom vÄra utvÀrderingar över de enorma skillnaderna som finns mellan den ene och den andre, rÄder vi dig att du uppmÀrksamt lÀser vÄra detaljerade jÀmförelser som vi erbjuder dig under jÀmförelseavsnittet och att du sjÀlv vÀljer mellan de olika parfymerna med feromoner som finns. PÄ sÄ sÀtt kan du vÀlja den som passar dig bÀst.


Är alla feromonparfymer rekommenderade av lĂ€kare?

Inte pÄ nÄgot sÀtt. Bara ett fÄtal feromonparfymer har dessa medicinska stöd. Om en produkt med dessa egenskaper har rekommendationer av medicinskt slag, sÄ betyder det att det verkligen Àr en bra produkt och att dess effektivitet och sÀkerhet Àr utom all tvekan.


Kan man kombinera dessa parfymer med “normala” parfymer?

Ja, komponenterna i andra parfymer pÄverkar inte pÄ nÄgot sÀtt feromonerna som finns i dessa parfymer, vilket gör att det inte Àr nödvÀndigt att du överger dem.


Kan vem som helst anvÀnda desa parfymer?

Ja, dessa parfymer kan anvÀndas av vem som heslt, oberoende av Älder, etnicitet eller hÀlsa.


Är de feminina och maskulina feromonerna likadana?

Nej. Kemiskt sÀtt sÄ Àr de olika substanser. Parfymerna som Àr designade för mÀn innehÄller andra feromoner Àn de som Àr utvecklade för kvinnor, men effekterna Àr de samma, de skapar sexuell attraktion.

Vilka resultat kan jag fÄ?

  • Ökad personlig attraktionskraft
  • Ökad attraktivitet för det motsatta könet
  • Mer förtroende för dina möjligheter
  • Ökad sjĂ€lvkĂ€nsla
  • Ökat antal sexuella relationer
Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden