Feromoner | Förför med feromoner – köp en feromonparfym

Är de sĂ€kra?

Feb. 25, 2010. Ja. Observera att vi talar om en enda enkel parfym i termer av dess primÀra formel som endast innehÄller syntetiska feromoner, som inte Àndras ett dugg i sammansÀttning. Du vet att feromoner Àr kemiska Àmnen som produceras i helt naturliga svettkörtlar hos vissa djur för att locka till sig personer av motsatt kön. Ja feromonerna som dessa parfymer innehÄller Àr en kopia av dessa.

I dag, och tack vare vetenskapliga framsteg och ny teknik har det uppstÄtt flera produkter pÄ marknaden som bestÄr av mycket effektiva feromoner i syfte att hjÀlpa alla de mÀnniskor som kÀnner sig osÀkra pÄ grund av en begrÀnsad attraktionskraft pÄ det motsatta könet och vill aktivera den pÄ ett enkelt sÀtt, helt sÀkert och utan att det innebÀr minsta risk eller obehag.

Utan tvekan, genom att utnyttja Internets globala framgÄng och som förlÀngning, Àven företagens framgÄng pÄ Internet, har det uppstÄtt företag som erbjuder «mirakel» produkter med tvivelaktigt rykte, lovandes omöjliga saker för kunden, sÄ man mÄste vara mycket försiktig med denna typ av företag vars enda avsikt Àr ingen mindre Àn vinst pÄ bekostnad av de komplex och den osÀkerhet som finns hos mÄnga.

SĂ„ nu vid den hĂ€r punkten, frĂ„gan vi mĂ„ste stĂ€lla för oss sjĂ€lva Ă€r mycket enkel och tydlig: Är det klokt att lĂ€mna en sĂ„ viktig frĂ„ga för vĂ„r sjĂ€lvkĂ€nsla, som Ă€r den personliga attraktionen, i hĂ€nderna pĂ„ vem som helst? Det rungande svaret Ă€r: NEJ.

PÄ Feromoner.tv kÀnner vi till perfektion till denna situation, detta eftersom vi grundligt har undersökt nÀtet och vi har haft tillgÄng till de viktigaste syntetiserade produkterna som kommer frÄn feromoner, sÄ vi har haft möjlighet att bedöma deras bidrag och vi vet sÀkert att det finns mÄnga produkter som fungerar och andra inte.

DÀrför har vi utvecklat ett noggrant urval av de bÀsta feromonprodukterna som finns tillgÀngliga pÄ marknaden för att hjÀlpa dig att fatta beslut pÄ ett tillförlitligt sÀtt. En genomgÄng av vÄr hemsida kommer att vara dig till nytta för att samla information och lÀra dig om de viktigaste funktionerna i varje produkt, exempelvis pris, tillverkare och vinst. Vilket kommer att underlÀtta uppgiften att bland alla dessa vÀlja den mest lÀmpliga och den som bÀst passar dina behov.

Vinn 50SEK som vÀlkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch mÄnga andra erbjudanden